Skip to main content

!! Vrijwilligers gezocht !!

Jeugdoptocht Schorsbos: voor de hele familie

Het is superleuk om mee te mogen doen met Jeugdoptocht Schorsbos! Als kind loop je mee en geniet je met volle teugen van de pracht en praal om je heen. Vrolijke toeschouwers en enthousiaste ouders lachen je toe en vinden de jeugdoptocht prachtig om te zien. Iedereen geniet van een kleurrijke, gezellige dag!

Waarom zou je stoppen met deelnemen als je 18 jaar wordt?

Te groot voor de jeugdoptocht? Help gezellig mee!

Niets is zo leuk als met z’n allen meedoen aan Jeugdoptocht Schorsbos! De groten helpen de kleintjes en samen geniet je van de mooie optocht.

Als ouder/verzorger, opa/oma, buurman, tante of vriend(in) kun je dus blijven meedoen aan Jeugdoptocht Schorsbos. Helpende handjes kunnen we namelijk altijd goed gebruiken! Niet alleen tijdens de voorbereidingen, maar (vooral) ook op de dag van de optocht zelf. Vele handen maken licht werk, het is gezellig én je kunt zien hoe de kinderen geniet van een prachtige dag!

Wat kun je doen?

Het organiseren van de optocht is erg leuk om te doen, maar er komt veel bij kijken. Een greep uit onze activiteiten:

  • De voorbereiding van de optocht: routebepaling, vergunningen aanvragen, EHBO’ers regelen, juryleden vragen, prijzen regelen en snoepzakken klaarmaken.
  • Communicatie omtrent de optocht: posters laten maken en ophangen, persberichten schrijven en plaatsen, website en social media onderhouden.
  • Het opzetten van de loterij: prijzen regelen, loten laten drukken en verkopen.
  • Sponsoren benaderen die de optocht financieel willen ondersteunen.
  • Vrijwilligers oproepen om mee te helpen op de dag zelf: deelnamenummers uitdelen, optochtbegeleiders, het verzorgen van de loterij en, belangrijk, het uitreiken van de prijzen voor de winnaars van de optocht!

Kortom: er is een genoeg te doen bij het organiseren van de optocht! Vind je het leuk om samen met een broer, vriendin, buurman of oma mee te helpen aan Jeugdoptocht Schorsbos, neem dan contact met ons op.

Help ook mee en blijf genieten van Jeugdoptocht Schorsbos!