Skip to main content

Verslag Jeugdoptocht Schorsbos 2015

Vanuit een nieuwe startlocatie bij Dorpscentrum De Schakel begon zaterdag 14 februari de 52ste jeugdoptocht in Wijbosch. Bijna 150 deelnemers in kleurrijke creaties met actuele thema´s of soms met ‘Geen idee’ zorgden voor een leuke, vrolijke en gezellige stoet door het dorpscentrum.

Onder de deelnemers was ook een groep bejaarden. Zij wisten het echter niet meer zo goed en vroegen zich af of ze wel in de juiste optocht zaten, wat zorgde voor veel hilariteit bij het talrijke publiek.

Na de optocht ging het feest verder in De Schakel. Met optredens van de muzikale talenten van de winnaars van het Kinderliekusfist BS De Heycant en vrolijke playbackoptredens van Grease en Adje.

De deelnemers waren uiteraard zeer benieuwd naar de prijsuitslag van de Jeugdoptocht. Want wie zou nu 1ste worden en een mooie beker winnen? Aan het einde van de middag was het eindelijk zover en werden de winnaars van de Jeugdoptocht bekend gemaakt. Daarna was de trekking van de loterij en werden nóg eens 10 mensen blij gemaakt met een mooie prijs. Bekijk de foto’s van de Jeugdoptocht 2015.

Tenslotte willen we alle vrijwilligers, sponsors en deelnemers bedanken, die gezorgd hebben voor een mooie jeugdoptocht. We hopen ook in 2016 weer op jullie steun te mogen rekenen!