Skip to main content

Verslag Jeugdoptocht Schorsbos 2016

Vanuit onze startlocatie bij Dorpscentrum De Schakel in Wijbosch was op zaterdag 6 februari de aftrap van de 53ste optocht, nu onder de nieuwe naam Jeugdoptocht Schorsbos, Bijna 150 deelnemers met geweldige, kleurrijke creaties met allerlei thema´s zorgden voor een leuke, vrolijke en gezellige stoet door het dorpscentrum. Met live theater, waarin een kort sprookje werd verteld, of met een dance battle tussen jongens en meiden.

Na de optocht ging het feest verder bij Spektakel in de Schakel. Met optredens van de muzikale talenten van BS De Beemd met het winnende liedje van het Kinderliekusfist en met een playback optreden van Kruimeltje.

Alle deelnemers waren uiteraard zeer benieuwd naar de uitslag. Want wie zou nu 1ste worden en een mooie beker winnen? Aan het einde van de middag was het eindelijk zover en werden de winnaars van de Jeugdoptocht bekend gemaakt. Daarna was de trekking van de loterij en werden nóg eens 10 mensen blij gemaakt met een mooie prijs. Bekijk de foto’s van de Jeugdoptocht 2016.

Tenslotte willen we alle vrijwilligers, sponsors en deelnemers bedanken, die gezorgd hebben voor deze geweldige jeugdoptocht. We hopen ook in 2017 weer op jullie steun te mogen rekenen!