De allereerste digitale jeugdoptocht

Jeugdoptocht Schorsbos 2021 verloopt dit jaar anders dan andere jaren. Door het coronavirus kan de optocht helaas niet doorgaan zoals jullie gewend zijn.

Maar natuurlijk we laten deze bijzondere dag niet zomaar voorbijgaan! Speciaal voor onze creatieve carnavalsknutselaars organiseren we in 2021 een digitale jeugdoptocht! Doe je mee?

Miniatuur optocht

Voor deelname aan de digitale jeugdoptocht bouw je zelf je eigen miniatuur carnavalswagen of loopgroep in het thema Schorsbos bleft zitten. Hiervan maak je een filmpje (lees de filmregels hiervoor goed door!) en deze stuur je vóór 6 februari 2021 in (na inschrijving ontvang je een mail met de instructies hiervoor).

In samenwerking met TVSchijndel zullen al jullie prachtige creaties digitaal te zien zijn. Op zaterdagmiddag 13 februari 2021 werd de digitale optocht uitgezonden via de livestream op TVSchijndel.nl. Nu kun je de film van de optocht ook los bekijken.

Knutsel & doe mee!

Dus steek je handen uit de mouwen en ontwerp zelf je eigen miniatuur deelname! Let je er bij het maken van je creatie en het opnemen van het filmpje op dat jullie je houden aan de op dat moment geldende coronamaatregelen? Dan maken we samen een carnavalsoptocht die coronaproof is.
Schorsbos bleft zitten logo
TVSchijndel logo

Uitslag optocht

Benieuwd naar de deelnames en wie de Mies van der Steen trofee gewonnen heeft? Bekijk dan de uitslag van de digitale optocht.

TVSchijndel logo